Prisene øker fra 01. januar 2023 (Gjelder ikke bedriftskunder)

Nå legger vi bak oss 2022 og Hangar.no satser inn i 2023 med mer innhold, raskere ute med nyhetene og ikke minst solid innhold fra nyhetstjenesten NTB som ett supplement.

Men ustabil økonomi med inflasjon og krig i Europa har sørget for kutt og nedgangstider i store deler av mediebransjen. Ikke minst har 2022 være ett år med mye turbulens for alle typer medier, ikke bare i Norge men også i hele Europa og USA.

Med sviktende annonseinntekter, og begrensinger i antall abonnement på streamingtjenester og nyhetsmedier, må vi derfor øke prisene på våre abonnement for å kunne opprettholde nivået vårt på det vi leverer til deg som leser.

I 2023 skal vi tettere på luftfarten i Norge, vi skal følge opp ustabiliteten som er i markedet, og ikke minst følge tett på hva som skjer med Flyr, Norse Atlantic Airways, Norwegian og SAS.

Vi skal følge tetter på teknologien, SAF, hydrogen og elektriske drivkrafter, rammevilkårene for luftfarten og de økonomiske aspektene rundt markedet. Vi skal følge opp det som skjer hos produsentene av fly, og hvordan skal driften av våre flyplasser endre seg i takt med reisemønsteret.

Dette er mye av det vi nå legger planer for inn i 2023, er du ikke abonnent? Bli med da vel på vår reise i luftfarten, så er du oppdatert.

Du merker ikke noe til prisøkningen før abonnementet ditt skal fornyes. Har du fornyet eller bestilt abonnement i 2021 eller 2022 med fornyelse av dette etter 12 måneder får du fortsette med samme pris uten at denne endres med prisøkningen. Et årsabonnement går fra å koste 100,- (Kampanje i 2022) kr til 390,- kr. for våre ordinære abonnenter.

Jobber du innen luftfart og bestiller abonnement på Hangar.no med din e-postadresse fra arbeidsgiver er prisen 290,- for 12 måneder.

Vi åpner også opp for tre måneder til 100,-

Prisene gjelder fra 1. januar 2023.