-7 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Foto: Twitter

Privateid Hercules C-130 havarerte på flyplass i California

Et C130 Hercules transportfly havarerte under en landing på en flyplass ved Santa Monica i California søndag. Det var syv personer ombord i flyet, alle kom seg ut og ble reddet før flyet tok fyr.

I følge FAA ( Federal Aviation Administration) skal pilotene ha opplevd at flyet fikk hydrauliske problemer kort tid etter avgang fra Santa Maria flyplass, også dette i California.

Mannskapet ba om å få en prioritert landing på flyplassen ved Santa Barbara og da flyet landet på rullebane, skled det av denne og endte opp i en åker. Brannmannskaper var raskt på plass og fikk slukket en brann som oppstod.

Hercules-flyet skal eies av International Air Response og bli benyttet i forbindelse med oljesøl til havs.

Andre nyheter

WestJet 737 MAX fikk tekniske problemer

Redaksjonen

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer