Det australske flyselskapet Qantas er klare for premiere på flyvning mellom Sydney i Australia og John F. Kennedy-flyplassen i New York i USA.

Selv om flyselskapet går ut og promoterer ruten som nærmest en direkterute, er det mellomstopp i Aukland før den 16 timers lange flyturen over til New York er i gang. Ruten starter opp 14. juni og er en forsmak av den kommende non-stop flyvningen mellom Sydney direkte til New York som blir lansert sent i 2025.

Flyselskapet vil først slippe alle detaljer om en måneds tid for den nye direkte flyvningen fra Sydney til New York og den kommende ruten til London Heathrow, også det fra Sydney.

Flyselskapet har presenter den nye førsteklassen og businessklassen ombord i Airbus A350 i tillegg til en ny premiumklasse. Men det er først med introduksjonen av A350 på rutene, i første omgang nå er det en av tre Boeing 787 Dreamlinere som skal gjøre oppgaven med flyvningen til The Big Apple, som blir med mellomstopp.

Rute QF3 vil ta av på søndager, onsdager og fredager fra Sydney klokken 09.30 om morgenen, med ankomst til Auckland 14.35, og nå New York 25 minutter etter avgangen 16.35 fra Auckland, samme dag. For landingen blir på samme dag i New York klokken 16.50 på ettermiddagen. Dette på grunn av tidsforskjellen.

Reisetiden fra Sydney til New York blir da på 21 timer, mens det andre veien blir på 23 timer, men 17 av disse mellom New York og Auckland.

ANNONSE
Forrige artikkelNorse; Godt salg for vinteren – Kabinfaktor på 67 prosent i april
Neste artikkelKLM Cityhopper har begynt å kansellere flyvninger