12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Qantas utsetter Boeing 787

Det australske flyselskapet Qantas har valgt å utsette mottaket av sine Boeing 787 på ubestemt tid.

Etter planen skulle selskapet få levert de tre første flyene av Dreamlineren i løpet av 2012, men nå sier ledelsen at de har gitt beskjed til Boeing om at selskapet ikke ønsker å motta flyene nå.

Qantas har 15 Boeing 787 på ordre fra Boeing.

Flyselskapet skylder på at utsettelsen er i samsvar med det faktum at produsenten er forsinket i leveransen, men australske medier melder at det er selskapet selv som nå ønsker å utsette leveransene.

Flere internasjonale ruter skal nå kuttes fra rutekartet og en rekke ruter får endringer i flytype og frekvens, melder selskapet selv.

 

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Armavia dropper Sukhoi

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer