16.1 C
Oslo
18/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Qatar Airways forhandler med flyprodusentene om utsettelse av leveranser av nye fly

Flyselskapet Qatar Airways har innledet samtaler med både Boeing og Airbus om å forsinke leveranser av nye fly. Som så mange andre flyselskap er det lite trolig at selskapet vil kunne få brukt for nye fly, de neste tre til fire årene.

-Vi er i forhandlinger med begge produsentene om å få utsatt flere av de nye flyene vi etter planen skulle ha fått levert fremover, trolig blir det utsettelse i flere år fremover, sier Al Baker i Qatar Airways til Reuters.

Flyselskapet har over 200 fly i bestilling hos både Boeing og Airbus.

Andre nyheter

Virgin mottok første Airbus A350-1000

Hans Olav Nyborg

Nær 700 Dreamlinere kan være rammet av ny produksjonsfeil hos Boeing

Hans Olav Nyborg

Boeing har funnet årsaken til drivstofflekkasjer i KC-46

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer