Hangar.no
Internasjonalt

Qatar Airways inn som sponsor for tre store fotballag

Flyselskapet Qatar Airways er offisielt flyselskap for FIFA både under 2018 FIFA World Cup , FIFA Club World Cup FIFA Women’s World Cup og 2022 FIFA World Cup Qatar. Flyselskapet har nå inngått en 5-års samarbeidsavtale med den tyske fotballklubben FC Bayern München, en flerårig samarbeidsavtale med den italienske fotballklubben AS Roma og offisiell draktsponsor for den argentinske fotballklubben Boca Juniors.

– Vi er stolte og takknemlige over at ett av verdens mest prestisjefylte flyselskaper har valgt Boca Juniors som en del av sin regionale ekspansjonstrategi i Sør-Amerika. Vi er sikre på at avtalen vil bære frukter og oppfylle begge parters målsettinger, sier Mr. Daniel Angelici, President Boca Juniors.

Fra 1. juli 2018, blir Qatar Airways offisiell Platinum Partner for FC Bayern München, og flyselskapets logo vil pryde draktermene til de tyske seriemesterne frem til juni 2023. Qatar Airways vil også pryde draktene til AS Roma til og med 2020/21-sesongen som Main Global Partner, den største avtalen som noensinne er inngått av klubben.

Flyselskapet er lagets syvende draktsponsor i klubbens 90-årige historie. Fra 2018/2019-sesongen vil flyselskapet være offisiell draktsponsor for Boca Juniors, og avtalen varer til og med 2022/2023-sesongen.

Disse tre fotballklubbene er koblet til Qatar Airways gjennom flyselskapets over 150 destinasjoner. Qatar Airways har operert i Tyskland i nesten 20 år, og har per i dag 35 ukentlige flyvninger mellom Doha og Tyskland. Flyselskapet har daglige direkteruter til Berlin og to daglige direkteruter til München og Frankfurt med den innovative Qsuite-setekonfigurasjonen på Business Class på flyvninger til Frankfurt fra mai 2018 samt Berlin og München fra høsten 2018.

Qatar Airways flyr til fire destinasjoner i Italia – to ganger daglig til Roma og Milano og daglig til Venezia og Pisa. Flyselskapet opererer også daglige flyvninger til den argentinske hovedstaden Buenos Aires.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

easyJet med rekordantall reisende på ett døgn

Emirates og Etihad i samtaler om å bli ett selskap – Blir verdens største

Krever privatfly utlevert fra Singapore etter finansskandale i Malaysia