Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Qatar Airways utvider til Oslo Lufthavn

Flyselskapet Qatar Airways øker sin kapasitet fra Doha til Oslo Lufthavn.

Dette betyr at selskapet vil doble de daglige avgangene fra Oslo lufthavn, nå som helårsrute.

– Norge er et viktig marked for Qatar Airways, og vi ønsker derfor å tilby våre passasjerer et enda bedre produkt ved å fly to ganger daglig fra Oslo direkte til Doha. Dette er et internasjonalt knutepunkt som tilbyr et globalt rutenettverk som mange nordmenn allerede bruker, sier Christian Deresjo, leder for Qatar Airways i Norden.

Ruten vil bli operert av selskapets Boeing 787-8 Dreamliner og Airbus A350-fly med plass til henholdsvis 254 og 285 passasjerer.

Denne kapasitetsøkningen vil også bidra til økt godskapasitet for norsk sjømatnæring til Asia.

– Dette er en lønnsom rute som har blitt veldig populær blant norske passasjerer som reiser på ferie eller forretningsreise. Flyplassen i Doha er et stort internasjonalt knutepunkt med gode forbindelser til destinasjoner over hele verden. Det øker også muligheten for å frakte mer norsk sjømat til attraktive markeder over hele verden, sier leder for trafikkutvikling og ruteutvikling ved Avinor Oslo lufthavn, Gaute Skallerud Riise.

Flytidene er fra Doha til Oslo:

QR179 DOH 0140 – 0635 OSL
QR175 DOH0900 – 1355 OSL
 
From Oslo til Doha

QR180 OSL0745 – 1620DOH
QR176 OSL1555 – 0030+1DOH

Andre nyheter

Wizz Air utvider rutetilbudet i Norge

Hans Olav Nyborg

Icelandair-musikkfestival skal strømmes fra Island

Hans Olav Nyborg

SAS mottok første Airbus A321LR

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer