12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Qatar Airways varsler store kutt i antall piloter og kabinansatte

Flyselskapet Qatar Airways varsler gjennom en e-post til sine ansatte at det ikke er mulig å fortsette med det antallet av ansatte selskapet har nå. direktør i selskapet Al Baker skriver til sine ansatte at ledelsen vil måtte ta store innhugg i antallet som jobber både på bakken og i luften.

Uten å spesifisere hvor mange det er snakk om, vil det gå hardt ut over mange av de 45.000 selskapet har på løønningslistene.

Direktøren skriver i Følge FlightGlobal at antallet ansatte som må gå vil bli gjort kjent de neste ukene fremover. Det er krisen rundt korornaviruset og en lammet flybransje som nå får selskapet til å måtte si opp et stort antall ansatte.

Qatar Airways er ett av få flyselskap som har forsøkt å opprettholde mange av sine internasjonale ruter, men dette har blitt vanskeligere og vanskeligere på grunn av stengte grenser.

Selskapet flyr fortsatt ruten mellom Doha og Oslo.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer