7.2 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Qatar Airways vil fortsette flyvninger til og fra de nordiske landene

Flyselskapet Qatar Airways fortsetter å operere sine ruter til over 70 destinasjoner, og har ingen planer om å stanse disse med mindre det blir flyforbud i landene rutene går til.

Christian Deresjö i Qatar Airways.

i en pressemelding melder flyselskapet at rutene til Oslo, København, Stockholm og Helsingfors vil bli operert som normalt.

-I en utfordrende og usikker tid som denne verdenen står overfor nå med en global krise, gjør Qatar Airways alt for å hjelpe passasjerer med å komme hjem. For å imøtekomme den høye etterspørselen, har vi økt antall avganger og kapasitet til våre nordiske destinasjoner, og vårt håp er at disse utfordrende tidene snart blir lagt bak oss, sier Christian Deresjö, landssjef Skandinavia, Finland og Baltiske stater for Qatar Airways .

Qatar Airways vil i dagene fremover operere rundt 150 flyvninger daglig i følge pressemeldingen selskapet sendte ut tirsdag.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer