10.9 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Qatar-direktør vil at Boeing skifter navn på 737 MAX

Direktør for Qatar Airways, Al Baker, vil at flyprodusenten Boeing endrer navnet på 737 MAX. Selskapet har 20 slike fly i bestilling, og Baker mener produsenten er helt nødt til å endre navnet.

Direktøren uttalte under en pressebrief på Paris Air Show torsdag at flyselskapene vil slite med å få passasjerene til å gå ombord i fly, når det blir kjent at det er et MAX-fly.

-Hvordan skal vi klare å overtale folk til å fly med MAX etter to dødlige ulykker på kort tid? Det var et spørsmål direktøren stilte seg.

Han presiserte at selskapet har full tillit til Boeing som produsent, og at feilene med MAX-flyene blir funnet og rettet opp i skriver Flight Global.

-Jeg mener Boeing er nødt til å komme opp med et annet navn på 737 MAX, det er helt nødvendig sa Baker.

Andre nyheter

Nordisk leasingselskap leverte nytt fly til fransk flyselskap

Hans Olav Nyborg

FAA har godkjent GE9X-motoren

Hans Olav Nyborg

737 MAX kan få europeisk godkjennelse i november

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer