12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Red Wings lanserer TU-204SM

Det russiske flyselskapet Red Wings vil fredag annonsere at selskapet blir lanseringskunde for den nye Tupolev TU-204SM.

Det er under Bahrain International Airshow som pågår nå at selskapet skal holde en pressekonferanse om lanseringen.

I følge Flight International er Red Wings det største selskapet som operer Tupolev 204 i dag, den nye utgaven har oppdaterte motorer av typen Aviadvigate PS-90A2, utvidet kabin for 215 passasjerer som er fem flere en dagens utgave av flytypen.

Nytt er også at cockpiten nå kun trenger to piloter, ikke tre som på forrige utgave. Red Wings er eneste kunden som har lagt inn ordre for det nye flyet og får sitt første levert ved slutten av året.

FOTO: Hans O. Nyborg

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Armavia dropper Sukhoi

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer