14.1 C
Oslo
04/07/20
Hangar.no

Reduserer flyflåte og vurderer fremtiden til NokScoot

Singapore Airlines har valgt å hente tilbake tre utleide Boeing 777-200 fra selskapet NokScoot, et flyselskap som eies sammen med Nok Air.

Selskapet opererer i følge Flight Global syv Boeing 777-200. Singapore Airlines sier i en uttalelse at de henter tilbake flyene ettersom betaling av leie for disse har uteblitt siden mars måned.

Nå vurderer også Singapore Airlines om NokScoot har en fremtid, eller om selskapet ikke har krefter nok til å klare seg gjennom krisen luftfarten gjennomgår på grunn av koronaviruset.

NokScoot har allerede valgt å si opp et stort antall av sine ansatte.

NokScoot ble etablert i Thailand i 2015 for å fly lavkost langdistanse i Asia.

Andre nyheter

Singapore Airlines setter to A380 og to 787 på langtidslagring

Hans Olav Nyborg

El-Al i Israel satt på bakken – Alle fly beordret tilbake til hjemlandet

Hans Olav Nyborg

PIA: 150 piloter sparket – hadde falske lisenser for å fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer