12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: SAS

Regjeringen snur i saken om skatt på bonuspoeng

Regjeringen og finansminister Siv Jensen skal være i ferd med å snu helt i saken hvor det ble innført skatt på flybonus.

I følge Nettavisen skal Finansdepartementet jobbe med løsninger som gjør at bonuspoeng hos flyselskapene nå havner i en skattbar kategori.

Avisen får bekreftet fra Siv Jensen at departementet nå ser på saken med nye øyne. Et av alternativene skal være å øke innslagspunktet for skatten, noe som vil gjøre at færre blir berørt, skriver Nettavisen.

Siv Jensen sier at hun nå ser at de endringene som er gjort har konsekvenser som har vært utilsiktet. De nye reglene har skapt mye frustrasjon og full forvirring hos arbeidsgivere og arbeidstagere.

Andre nyheter

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

Ber norske myndigheter om hjelp – Kommer ikke gjennom vinteren uten

Hans Olav Nyborg

Widerøe flytter alt av vedlikehold hjem til Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer