10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Reiser du med fly til Storbritannia nå må du 14 dager i karantene

Fra midnatt natt til mandag 8. juni er det innført 14-dagers karantene for alle som kommer med fly, tog og ferge til Storbritannia.

Etter at reglene ble kjent har det rådet mye kaos og usikkerhet rundt hva som er gjeldene. I følge BBC må alle som ankommer en flyplass i Storbritannia nå, stille seg i en kø for så å fylle ut skjema med opplysninger om sykdomsbilde, oppholdsland, adresser og personlig informasjon.

Flyselskapene har ikke informert de reisende om karantenebestemmelsene, noe som førte til mye kaos på London Heathrow mandag morgen. Få av passasjerene hadde fått med seg at skjema kunne fylles ut på nettet før ankomst, derfor ble det lange køer i terminalene.

Nå advarer ledelsen ved både Heathrow, Gatwick og Stansted mot en langvarig bruk av 14-dagers karantene, da dette vil hindre trafikken i å øke ved flyplassene, og dermed føre til at tusenvis av jobber står i fare med å forsvinne heter det.

Andre nyheter

Avviser rykter om at British Airways 747 er på vei til russisk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Ryanair trekker seg fra Düsseldorf – Eurowings: ULC-konseptet er ut

Hans Olav Nyborg

Lufthansa tar avgjørelse om Airbus A380 kommer mandag

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer