12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Rekordmåned for Kastrup

Foto: Hangar.no

Juli 2012 går inn i historiebøkene så langt som den travleste måneden noensinne for den danske flyplassen Kastrup ved København.
Over 2,3 millioner passasjerer reiste gjennom flyplassen i denne måneden og det er det største antallet siden første flyet lettet fra bakken for 87 år siden.
Den internasjonale trafikken over Kastrup har økt med 4,1 prosent.
Så langt i år har 13,6 millioner reisende reist via den danske hovedflyplassen, noe som er en økning på 3,7 prosent i forhold til 2011.
Ledelsen ved flyplassen sier at spesielt danske reiser mye mer i år enn tidligere år, og til tross for konkursen til Cimber Sterling ble altså juli en gullmåned.
 

Andre nyheter

Aalborg Lufthavn sier opp fire av ti ansatte

Steffen Sundt

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer