Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Relanserer britisk flyselskap i 2021

Investeringsselskapet Cyprus Capital har gjennom selskapet Thyme Opco kjøpt opp konkursboet til det britiske flyselskapet Flybe. Selskapet planlegger å renlansere selskapet i løpet av 2021.

Det skal i følge kypriotiske aviser søkes om en driftslisens for Flybe på nytt i Storbritannia, og planene er å etablere selskapet som en lite regionalt selskap med innlands-flyvninger.

Det britiske luftfartstilsynet CAA bekrefter at det har mottatt søknad fra et selskap som ønsker å starte å fly i Storbritannia. Flybe var det største regionale flyselskapet i Europa, og ble i 2019 kjøpt opp av et konsortium hvor blant annet Virgin Atlantic sto bak.

Over 100 millioner pund ble lagt inn i selskapet og driften, før selskapet i mars 2020 ble satt under administrasjon og stanset alle flyvninger. Nå kan det være duket for at selskapet kommer på vingene igjen, i et land mindre format enn for ett år siden.

Andre nyheter

Siste avgang fra Tegel i Berlin på lørdag

Hans Olav Nyborg

Storflyplass i Berlin endelig åpnet

Hans Olav Nyborg

Wizz Air åpner base hos konkurrenten i Romania

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer