Kun tre år etter at Fiji Airways hentet inn to nye Airbus A330-300, blir flyene nå levert tilbake til leasingselskapet.

Det er DQ-FJO og DQ-FJP som var innleid for en periode på fire år i første omgang, som nå leveres tilbake. Da selskapet hentet inn flyene var det gjort på en short-term-leieavtale, men trolig ville denne bli forlenget ut over de fire årene.

Flyselskapet hentet de to A330 i 2018 for å øke sin kapasitet og lansere nye ruter som til Tokyo. Nå har begge flyene stått parkert på bakken siden mars 2020 da pandemien startet.

Selskapet må spare og snu hver stein i forbindelse med enorme økonomiske tap, og derfor er flyene nå levert tilbake. Fortsatt vil Fiji Airways operere to Airbus A350-900 og de tre Airbus A330-200 som har vært i flåten over flere år. Selskapet opererer også 737 MAX og 737 NG.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous article10.000 arbeidsplasser reddet hos Boeing
Next article (+) 85 prosent sier de har måtte håndtere vanskelige passasjerer