Foto: Twitter

Fredag ble nok en tung dag for enkelte av de ansatte i det australske flyselskapet Qantas. I forbindelse med at ett av selskapets Airbus A380 skulle rulles ut av en vedlikeholdshangar, ble av dørene på flyet revet av hengslene og hengende fast inne i hangaren.

Hendelsen fant sted i en hangar på flyplassen i Sydney i Australia. Flyet skulle fly samme dag til Dallas i USA, men selskapet måtte kansellere denne flyvningen på grunn av uhellet med døren.

Qantas har 12 Airbus A380 i flåten, men to av flyene er på bakken i forbindelse med en ombygging av interiøret, og nå med det tredje flyet ute av trafikk, var det ikke mulig å oppdrive andre fly til å benyttes på ruten til USA.

Det skal være en av flyets åtte dører som ikke var lukket da flyet ble dyttet ut av hangaren. Døren som sto på vidt gap skal ha festet seg i stillaser som benyttes for å nå opp til deler av kjempeflyet under vedlikehold. Qantas har regent ut at det vil ta rundt to uker å få reparert skadene på flyet og bytte ut døren som ble ødelagt meler Brisbane Times.

ANNONSE
Forrige artikkelHer oppdager bakkemannskapene at det brenner i flyets understell
Neste artikkelØkning i flytrafikken i oktober på norske flyplasser