Hangar.no

Richard Branson trekker seg fra salg av Virgin Atlatic-aksjer til Air France/KLM

Luftfartsmogulen Richard Branson har trukket tilbake sine planer for å inngå en avtale om salg av 31 prosent av aksjene i selskapet Virgin Atlantic.

Avtalen skulle være en avtale med et fellesforetak mellom de to selskapene og Delta Air Lines. Branson eier i dag 51 prosent av selskapet, mens Delta Air Lines eier 49 prosent. Planen var at det britiske forretningsmannen skulle selge 31 prosent av sin andel til Air France/KLM-gruppen.

Bransons blogg hvor han opplyser at salget er avlyst – Skjermdump Virgin

På sin blogg skriver Branson at han har kommet til at aksjene forblir på 51 prosent og innad i familien.

Han oppgir ikke dyptgående årsaker til at salget ikke bli noe av, men hevder at alle parter er eninge om at aksjene nå forblir på britiske hender.

Andre nyheter

Reuters: LOT er kjøper av Condor -presenteres klokken 11.00

Hans Olav Nyborg

Condor Airlines får nye eier i dag

Hans Olav Nyborg

Kansellerer en lang rekke avganger – Går mot kollaps

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer