Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Ringte inn bombetrussel mot easyJet-fly – Ville ikke møte foreldrene

En 23 år gammel mann kan få opptil fem år i fengsel for å ha ringt inn en bombetrussel mot et easyJet-fly. Det var 18. januar i år at mannen som er student fra Frankrike, valgte å ringe inn en trussel mot flyet hans foreldre skulle komme med.

Den 23 år gamle passasjeren skal ikke ha ønsket å møte sine foreldre, og håpet en bombetrussel ville sørge for at foreldrene ikke kom med flyet for å besøke ham på skolen han studerer ved.

I følge Airlive.net må den 23 år gamle mannen nå møte i retten 21. mai i år, og foreldrene må møte sønnen i fengsel inntil saken kommer opp for retten.

Flyet foreldrene satt ombord i hadde tatt av fra flyplassen i Lyon, og måtte avbryte turen da bombetrusselen kom. Flyet returnerte til utgangspunktet.

Andre nyheter

Aircalin med sin første A330neo

Jan-Kåre Folstad

Slik blir neste retro-jet fra BA – Nå kommer Landor-fargene på en jumbojet igjen

Hans Olav Nyborg

Tysk selskap får EASA-godkjennelse for A320 kabinsystem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer