12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Rullet ut Boeing 747 «The Falcon» – Skal promotere Star Wars-park

Flyselskapet Virgin Atlantic har rullet ut en Boeing 747-400 (G-VLIP) fra en hangar, der flyet har fått en helt spesiell dekor på seg. Flyet omdøpt «The Falcon» skal promotere den nye Star Wars-parken Galaxy Egde i Walt Disney World Resort i Orlando i USA.

Flyet ble satt inn i trafikk 25. september og flyr selvsagt på rute mellom London og Orlando.

Det er romskipet Millenium Falcon som er brette ut over hele siden på jumbojet-flyet. Dekoren og dekalene som er benyttet er 44 meter lange, selve dekoreringen av Boeing 747-flyet har tatt tre uker og er nok til å dekke fire tennisbaner på Wimbledon.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer