12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Tarom

Rumensk flyselskap fornyer fargene på flyene

Det rumenske flyselskapet Tarom har valgt å sette nye farger på ett av sine ATR-fly. Valget av å fornye fargene er noe som i første omgang gjelder for selskapets ATR-fly, det er i følge en pressemelding ikke tatt avgjørelse om resten av selskapets fly får det samme uttrykket.

I dag ble det første ATR-flyet presentert med de nye fargene, det viste at selskapet satser på å trekke blåfargen på halepartiet helt ned og fremover langs flykroppen bak. I tillegg får motorene blåfarge, og titlene endres noe på flyene.

Selskapet skal male om alle sine ni ATR 72-600 i de nye fargene.

Gammelt og nytt – Tarom

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer