16.6 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Rumenske myndigheter ber EU godkjenne statsstøtte for å redde Tarom fra konkurs

Myndighetene i Romania har bedt EU-kommisjonen om å godkjenne et statlig støtte for å redde selskapet fra å gå konkurs. Når året 2019 er over står selskapet med underskudd på rundt 40 millioner euro.

Romania har diskutert med EU-kommisjonen hvilke muligheter det er for å kunne tilby selskapet et lån med statsstøtte på 150 millioner euro for å redde selskapet.

I følge den lokale TV-stasjonen B1 TV har selskapet rundt 20 millioner euro igjen i kapital, noe som ikke holder i lengden når alt fra drivstoff til leie av fly skal betales.

LES OGSÅ: TAROM MOT STUPET

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer