1.3 C
Oslo
22/01/21
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Rundt 2000 ansatte mister jobben som følger av at Norwegian kutter langdistanse

Langdistanse-eventyret til Norwegian er over, nå må direktør i selskapet Jacob Schram ta med seg den tunge beskjeden til rundt 2000 ansatte, som mister jobben.

Datterselskapene i USA, Italia, Storbritannia og Finland vil nå bli begjært konkurs, og samtlige Dreamlinere skal leveres tilbake til leasingselskap eller selges.

I den nye driftsmodellen til Norwegian skal selskapet ned i en flåte på rundt 50 fly. I dag teller flåten 140 fly. Dermed går flyselskapet tilbake til en flåtestørrelse som tilsvarer den selskapet hadde for ti år siden.

I 2012 hadde selskapet 60 fly totalt.

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Norwegian tilfreds med at regjeringen snur

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer