12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Russisk selskap mistet AOC permanent

Russiske flysikkerhetsmyndigheter har slettet AOC-lisensen tilhørende det russiske flyselskapet Avianova, som fikk stanset sine flyvninger 10 oktober 2011.

Selskapet fikk tre måneder på seg til å ordne opp i finasielle problemer og uoverenstemmelser det hadde mellom de to eierne, russiske A1 Alfa Group og amerikanske Indigo Partners.

Flyselskapet som drev lavprisflyvninger ut fra sin base ved Moskva ble startet opp i 2009, og måtte sette flyene på bakken 9. oktober 2011.

Flåten besto av seks Airbus A320 og totalt fløy selskapet til 22 destinasjoner.

 

Andre nyheter

Windjet mot konkurs

Hans Olav Nyborg

Russisk flyselskap ikke i luften igjen

Hans Olav Nyborg

Pluna Air mot konkurs

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer