Ryanair etterlot 20 passasjerer på fransk flyplass

Foto: Hans O. Nyborg

En nylig hendelse på Carcassonne-lufthavnen i Frankrike har satt fokus på Ryanair og passasjerrettigheter igjen. 20 passasjerer ble etterlatt da flyet de skulle reise med tok av uten dem. Hendelsen har utløst en debatt om flyselskapets service og mangel på kommunikasjon med passasjerene.

Ifølge avisen Le Figaro ble de 20 passasjerene etterlatt på lufthavnen etter at de ikke ble varslet om en endring i avgangstidspunktet. Passasjerene hevdet at de hadde blitt forsinket på grunn av en lang kø ved sikkerhetskontrollen og ble deretter konfrontert med den ubehagelige overraskelsen da de innså at flyet hadde tatt av uten dem. Passasjerene ble naturlig nok sjokkerte og frustrerte over situasjonen. De hevet stemmen og krevde svar fra flyselskapet. Ifølge avisen prøvde de å kontakte Ryanair-personellet, men møtte på vanskeligheter med å få hjelp og svar.

Etter oppmerksomheten som hendelsen har fått i franske medier, har Ryanair beklaget hendelsen og tilbudt passasjerene å kunne reise på senere flyavganger uten ekstra kostnad. Flyselskapet sier til avisen at det gjennomgår prosedyrene sine for å forhindre lignende hendelser i fremtiden.

Denne saken er skrevet av en AI-robot, og er i testmodus. Innholdet i artikkelen er gjennomgått av et menneske før publisering.

ANNONSE
Forrige artikkelLanserer konkurranse for å designe fargeskjema til fly
Neste artikkelHi Fly kjøper flere Airbus A330-200