6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Ryanair fløy flest i Spania

Ryanair har i løpet av det siste året fløyet langt forbi sine spanske rivaler i Spania, viser nye tall fra flyplassoperatøren AENA.

I 2011 fløy det irske flyselskapet 32.2 millioner passasjerer gjennom spanske flyplasser, det er en økning på 21,1 prosent i forhold til 2010.

Ryanair sier Spania nå står for rundt 20 prosent av den totale trafikken i selskapet, med Italia og Storbritannia som de neste store markedene på listen.

Spanske flyselskap har så langt ikke klart å konkurrere direkte med Ryanair og selv andre lavprisaktører må se langt etter samme antallet av reisende melder The Irish Idependent.

 

 

Andre nyheter

Tre fly måtte nødlande innen få minutter

Hans Olav Nyborg

Oksygenmasker fungerte ikke

Hans Olav Nyborg

Ryanair forbereder seg for langdistanseflyvninger

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer