-8.9 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Ryanair kjøper ytterligere 75 MAX-fly

Det irske flyselskapet Ryanair har den senere tid hatt flere utspill om hvorvidt det er aktuelt å kjøpe flere 737 MAX, det meste som et spill for galleriet, og for å presse priser hos Boeing under forhandlinger.

Torsdag ble det klart at selskapet bestiller ytterligere 75 Boeing 737 MAX fra Boeing, og dermed skal selskapet totalt få levert 210 slike fly med tidligere bestillinger.

Det er 737 8-200 MAX som er varianten selskapet har gått for.

Mens få andre selskap velger å nå skulle inngå avtaler om kjøp av fly, vet Ryanair å utnytte markedet og det faktum at flyprodusentene sliter med å få solgt sine fly. Ved å legge inn et stort volum i antall fly, og presse priser, samt redusere på kostnader rundt interiør og utstyr, har det bestandig vært selskapets strategi å kjøpe når alle andre venter.

Den irske avisen melder at det er ventet at en bekreftelse av en bestilling kommer inne få dager.

Andre nyheter

Første 737 MAX levert til Alaska Airlines

Redaksjonen

WestJet fløy første rute igjen med 737 MAX

Redaksjonen

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer