12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no

Ryanair i samtaler med Airbus om kjøp av opptil 100 fly for datterselskap

Det irske flyselskapet Ryanair bekrefter overfor irske medier at selskapet er i samtaler med Airbus om et eventuelt kjøp av opptil 100 nye fly.

Det er fly av typen Airbus A321 som skal inkluderes i flåten på datterselskapet Laudamotion det er snakk om. Michael O’Leary bekrefter overfor medier på A4E Airlines konferansen denne uken at det er startet samtaler med Airbus, men at det er helt i startfasen nå.

O’Leary svarer på antallet fly at det trolig er snakk om 50 fly i bestilling med ytterligere 50 fly som opsjon.

For flaggskipet Ryanair kan direktøren avsløre at den kommende Boeing 737 MAX 10 er av interesse, dersom prisen hos Boeing blir det rette for selskapet.

O’Leary svarer overfor mediene at det er et krav om å kunne få inn 230 seter i et MAX-fly for at det skal være av interesse for Ryanair.

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Hans Olav Nyborg

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Hans Olav Nyborg

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer