15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Ryanair kjøper seg opp med 100 prosent i Laudamotion

Det irske flyselskapet Ryanair har kjøpt seg opp med 100 prosent av eierandelene i flyselskapet Laudamotion.

I en pressemelding melder selskapet at også skal øke flyflåten med inntil 25 fly kommende sommer, samt at det inngås avtale med flere leasingselskap om å få flåten opp til 40 fly innen utgangen av 2019.

Laudamotion kunngjorde også i dag at selskapet skal ansatte 400 nye piloter, kabinansatte og teknikere på fire forskjellige baser.

Laudamotion er nå det nest største flyselskapet i Østerrike. Det er ventet at antallet passasjerer blir rundt seks millioner i 2020.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer