-6.8 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Ryanair planlegger oppstart av 40 prosent av flyvningene i juli måned

Det irske flyselskapet Ryanair planlegger å starte oppigjen rundt 40 prosent av sine flyvninger fra 1. juli av. I følge BBC vil selskapet fra denne datoen operere 1000 flyvninger daglig.

Nå utfører selskapet rundt 30 flyvninger daglig i hele Europa. Ryanair håper at de fleste flyplassene vil være åpne og grensene også innen denne tid.

Fra 1. juli vil alle passasjerer måtte be om å få gå på toalettet ombord, og det blir ikke tillatt at reisende står i kø i kabinen for å komme på toalettene. De ansatte vil ha ansiktsmasker og det vil være sparsommelig servering ombord i flyet under flyturen.

Samtlige reisende må laste ned boardingkortet på sin telefon, og bruke ansiktsmasker ombord i tillegg til i terminalene. Det blir også restriksjoner på hvor mye håndbagasje som kan tas med i kabinen i tillegg til at ingen får reise seg opp og stå i kø for å forlate flyet, det skal gå rolig for seg heter det.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer