11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Ryanair trekker seg fra Düsseldorf – Eurowings: ULC-konseptet er ut

Det irske lavkostselskapet Ryanair har bestemt seg for å trekke seg ut av markedet fra flyplassen i Düsseldorf i Tyskland. Nå velger Lufthansa å sette inn sitt datterselskap Eurowings, på samtlige av Ryanairs ruter fra den tyske byen.

Direktør for Eurowings, Jens Bischof sier i en pressemelding fra selskapet at avgjørelsen fra Ryanair om å trekke seg ut av Düsseldorf nå, og for noen uker siden Stuutgart, er klare tegn på at ultra-low-cost forretningsmodellen ikke lengre er holdbar i det tyske markedet.

Eurowings mener å ha sett en trend i Tyskland på at den modellen det irske flyselskapet benytter og har benyttet i flere tiår, nå er en nedadgående trend å benytte seg av hos de reisende.

Eurowings vil erstatte rundt 95 prosent av flyprogrammet til Ryanair med egne flyvninger, etter at det irske selskapet trekker seg ut 24. oktober i år.

Andre nyheter

Avviser rykter om at British Airways 747 er på vei til russisk flyselskap

Hans Olav Nyborg

Lufthansa tar avgjørelse om Airbus A380 kommer mandag

Hans Olav Nyborg

Europeiske flyselskap ber EU samordne koronaregler – Frykter for fremtiden

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer