Hangar.no
Ryanair MAX 200
Ryanair 737 MAX 200 lagret i Seattle 2019. Foto: Hans O. Nyborg

Ryanair utsetter 737 MAX-200 leveranser til vinteren

Det irske flyselskapet Ryanair har bekreftet overfor Flight Global at selskapet utsetter leveransen av sine første fem Boeing 737 MAX 200 til vinteren.

Selv om MAX-flyene skulle komme seg i luften igjen, og leveransene fra Boeing skulle starte opp igjen denne sommeren, har lavkostselskapet bestemt seg for å utsette leveransen til oktober eller november i år.

Flyselskapet sier de har full tillit til MAX-flyene og har 2010 MAX-200 i bestilling. De første flyene skulle etter planen ha blitt levert i sommer, men ble utsatt på grunn av at MAX-flyene ble satt på bakken.

Selskapet skriver i en kort pressemelding at det forventer at Boeing tar kostnadene ved at MAX-flyene ikke blir levert som planlagt og avtalt.

Andre nyheter

Norwegian-eier utsetter mottak av 40 fly

Hans Olav Nyborg

Air Canada kansellerer kjøp av 11 Boeing 737 MAX

Hans Olav Nyborg

Nærmer seg første flytur for ny IL-96

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer