13.3 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Ryanair

Ryanair vekker til live flyselskapet Buzz – Døper om eget datterselskap

Ryanair vil døpe om sitt datterselskap Ryanair Sun til Buzz kommende høst. Selskapet skal operere på en polsk AOC-lisens.

Buzz skal operere 25 Boeing 737-800 i løpet av høsten 2019. En ny nettside hvor både Buzz og Ryanairs flyvninger kan bestilles sammen skal lanseres i løpet av sommeren.

Dermed vekker Ryanair til live Buzz som var et selskap som opererte mellom 1999 og 2004. Buzz var et datterselskap av KLM og skulle operere i konkurranse med easyJet, GoFly fra British Airways og Ryanair.

I oktober 2003 ble Buzz solgt fra KLM til Ryanair, som så endret selskapets navn til Buzz Stansted. Selskapet opererte frem til september 2004 da Ryanair valgte å legge ned selskapet.

Nå vekkes Buzz-navnet opp igjen. Buzz skal strekke seg mot det polske markedet.

Buzz slik flyene så ut på starten av 2000-tallet – Foto: Wikipedia

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer