Hangar.no
Wikipedia

SA Express innstiller alle flyvninger – usikkert om selskapet starter opp igjen

South African Express Airways, SA Express, har innstillt alle sine flyvninger i Sør Afrika. Selskapet har slitt økonomisk i lengre tid, og det er nå usikkerhet om selskapet vil starte opp igjen når koronapandemien er over.

Selskapet er under statlig eie og ble startet opp i 1994. NÅ er samtlige ansatte med unntak av enkelte i ledelsen permittert fra selskapet.

Flere medier i hjemlandet melder at usikkerheten er stor i forhold til om det blir flyvninger i fremtiden. Nå skal selskapet vurdere den økonomiske plattformen fremover og avgjøre om dagene er talte for driften av SA Express melder Aerotime.aero.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer