10.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: British Airways

Så landet et British Airways-fly med Landor-designet på britisk jord igjen

Det er over 20 år siden British Airways faset ut siste fly med dekoren og designet det amerikanske selskapet Landor i New York laget for selskapet.

Nå i forbindelse med flyselskapets feiring av 100 år i luften har det tredje flyet med retro-look landet på Londons Heathrow-flyplass. Det skjedde i dag lørdag 9. mars.

British Airways fortsetter dermed å male opp flere av sine fly i selskapets tidligere dekor og dekor til selskapet som ble slått sammen til British Airways.

BOAC har landet på nytt – British Airways med ny retro-jet

Ved siden av BEA og BOAC kommer skal også denne Boeing 747 nå fly rundt med et retroperspektiv i de velkjente Landor-fargene.

Fra 1984 til 1997 fløy British Airways rundt med et oppdatert fargeskjema som fikk navnet etter firma i New York som designet det, Landor Associates.

Selskapets Boeing 747 med registrering G-BNLY har blitt malt og dekorert i en hangar på flyplassen i Dublin.

Denne jumboen skal fly med Landor-designet på seg frem til flyet skal fases ut i 2023.

Nå flyr BEA-fargene igjen på et kommersielt fly
British Airways – Landor 747 Arrival

Watch the moment 'City of Swansea' touched down back at Heathrow Airport, with exclusive views from Heathrow's control tower and up close to the aircraft. #BA100 #Landor #Centenary

Publisert av British Airways Lørdag 9. mars 2019

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer