14.3 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Air Belgium

Så snur Air Belgium igjen – Legger planene om Hong Kong-rute på is

Flyselskapet Air Belgium har vanskeligheter med å bestemme seg. I januar kom nyheten om at selskapet vil gjenåpne sin rute mellom Charleroi i Belgia og Hong Kong i Kina.

Passasjerer som nå har lagt inn bestilling på ruten får nå beskjed fra selskapet at pengen returneres og ruten kanselleres, 14 dager før ny oppstart.

Flyselskapet innrømmer at det lave belegget for ruten gjør at den ikke vil kunne tjene seg inn når flyene flyr til Kina. Selskapet opererer en flåte med Airbus A340-fly.

Flyselskapet vurderer nå andre destinasjoner i Kina samt destinasjoner i USA. USA-rute kan komme til å bli lansert kommende vintersesong, mens Kina-ruter skal dukke opp en eller annen gang før sommeren, men da ikke til Hong Kong.

Selskapet har for tiden leid ut flere av sine Airbus A340 med mannskap til blant annet British Airways.

I oktober 2018 valgte selskapet å legge ned Hong Kong ruten på bakgrunn av lavt belegg. I løpet av desember ble det allikevel bestemt at ruten skulle åpnes på nytt 31. mars og billetter ble lagt ut for salg.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer