Foto: Hans O. Nyborg

Det tyske konsernet Lufthansa har startet et større prosjekt der datterselskapet Brussels Airlines nå samkjøres med det amerikanske flyselskapet United Airlines. Målet er å få Brussel som en Hub med gode forbindelse mellom USA og de afrikanske landene.

I følge Aviation24 er målet å sørge for at passasjerer kan reise raskt mellom destinasjoner i USA via Brussel til land på det afrikanske kontinentet.

Dette er et stort prosjekt med United, som vi forventer mye av, sier Carsten Spohr som er administrerende direktør i Lufthansa.

Lufthansa planlegger også å fremskynde gjenoppbyggingen av kortdistansenettverket hos Brussels Airlines. Selskapet “overgikk målet” i kapasitetsreduksjon i Brussel og vil øke feedertrafikken for lønnsomme afrikanske ruter, heter det i følge nettstedet.

Brussels Airlines vil snart ha ti Airbus A330 tilgjengelig for interkontinentale ruter. Flyselskapet har som mål å utnytte langdistanseflåten mer enn før pandemien, og skal fly til 18 destinasjoner i Afrika. Lufthansa har som mål å utvikle Brussel til et knutepunkt for Afrika-forbindelser fra og til USA.

ANNONSE
Forrige artikkelFløy drone nær flyplass i Hammerfest – Fikk besøk av politiet
Neste artikkelStenger luftrommet for alle flyselskap og fly i Argentina