13.3 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Sandefjord Torp Lufthavn med nye ruter

Denne helgen er det overgang fra vinterprogram til sommerprogram, og i den sammenheng vil det bli gjenåpning av ruter og nye ruter kommer til.

Her er det en oversikt over hva som kommer.

 

Norwegian

Norwegian er i gang med 4 ruter fra Torp og i løpet av søndag, mandag og tirsdag vil selskapet åpne ytterligere 6 nye ruter til henholdsvis Antalya, Nice, Mallorca, Gran Canaria, Berlin og Evenes. Med disse rutene vil Norwegian fly 10 direkterute fra Torp og gå fra å være et av de minste flyselskapene her på flyplassen til å bli et av de største.

Ryanair

Ryanair åpner på søndag en helt ny rute til Mallorca fra Torp. Ruten vil ha avgang 2 dager i uken. I tillegg starter de opp sommerruter til Alicante, Malaga, Pisa, Pescara og Sardinia.

KLM

Søndag 25. mars øker KLM fra 2 til 3 daglige frekvenser fra Torp til Amsterdam. Dette innebærer at Amsterdamruten vil bli den ruten med flest utenrikspassasjerer i 2012.

Gotlandsflyg

I perioden 28. juni tom 12. august vil Gotlandsflyg starte en direkterute mellom Visby og Torp. Ruten vil ha avgang 3 dager i uken og flys med et moderne 33 seters jetfly av type SAAB 340.

Widerøe

Den 25. juni vil Widerøe gjenåpne sin sommerrute til Bodø, med direkte videreforbindelse til Tromsø. Ruten vil ha avgang 7dager i uken.

Wizz Air

Wizz Air åpner den 27. mai en ny direkterute til Vilnius fra Torp med 2 ukentlige avganger.

 

 

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer