Sandefjord Torp og Avinor inngår ny avtale

Sandefjord Lufthavn AS og Avinor Flysikring AS har i dag signert kontrakt om levering av flygekontroll- og flynavigasjonstjenester på lufthavnen. Selskapet bak den privateide lufthavnen gjennomførte som første flyplassoperatør i Norge i 2016 en anbudskonkurranse om leveranse av flygekontroll- og flynavigasjons-tjenester, såkalte tårntjenester.

I dag har altså Sandefjord Lufthavn og Avinor Flysikring etter anbudskonkurranse som har pågått siden mars i år, signert nye kontrakter for de to tjenestene. Til grunn for valget av Avinor Flysikring lå det en samlet vurdering av pris og oppdragsforståelse og kvalitet heter dte i en pressemelding. 

Informasjon om beslutningen og klagefrist er sendt til samtlige av tilbydere som deltok i konkurransen heter det videre. 

-Vi er svært tilfredse med utfallet av denne prosessen. Det er helt avgjørende for flyplassens videre utvikling at det fortsatt er reell konkurranse omkring levering av disse tjenestene.  Dette er en stor og viktig dag for oss og vi ser frem til et fortsatt godt og langvarig samarbeid med Avinor Flysikring med muligheter for ytterligere effektiviseringstiltak i årene som kommer, sier Gisle Skansen, direktør for Sandefjord Lufthavn AS. 

ANNONSE
Forrige artikkelNok et flyselskap med rute til Tromsø
Neste artikkelEurobonus grunnpoeng skifter navn