11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no

SAS åpner for flere internasjonale flyvninger i høst

I løpet av denne høsten vil flyselskapet SAS åpne for flere internasjonale flyvninger. I følge selskapet selv skal ruter fra Skandinavia til både Europa, USA og Asia åpnes opp igjen.

Det er en større etterspørsel hevder selskapet, som gjør at rutene skal åpnes på nytt. Flyselskapet skal åpne opp for å fly til 18 destinasjoner i Europa med vekt på hovedsteder som Paris, Frankfurt og Brussel med flere.

Fra slutten av september skal SAS på nytt fly ruter til Shanghai fra København, mens antallet flyvninger til New York vil øke og Washington fra København vil også starte opp igjen. Sist nevnte destinasjon skal flys to ganger i uken fra midten av september.

Andre nyheter

Widerøe får fly Evenes – Bodø med statlig kontrakt

Hans Olav Nyborg

Airbus leverer første nye helikopter med fem rotorblader til Norsk Luftambulanse

Hans Olav Nyborg

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer