I løpet av denne høsten vil flyselskapet SAS åpne for flere internasjonale flyvninger. I følge selskapet selv skal ruter fra Skandinavia til både Europa, USA og Asia åpnes opp igjen.

Det er en større etterspørsel hevder selskapet, som gjør at rutene skal åpnes på nytt. Flyselskapet skal åpne opp for å fly til 18 destinasjoner i Europa med vekt på hovedsteder som Paris, Frankfurt og Brussel med flere.

Fra slutten av september skal SAS på nytt fly ruter til Shanghai fra København, mens antallet flyvninger til New York vil øke og Washington fra København vil også starte opp igjen. Sist nevnte destinasjon skal flys to ganger i uken fra midten av september.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no