6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

SAS åpner San Francisco

Foto: Wikipedia

SAS har overrasket alle med å åpne ny rute mellom København og San Francisco fra mars 2013. Selskapet har valgt å hoppe på en ny rute til Nord-Amerika og vil fly denne seks ganger i uken.

I følge selskapet har det vært stor etterspørsel etter ruter til vestkysten av USA;

– Vi har lenge sett en stor interesse for å komme direkte til vekstområdet i San Francisco blant reisende fra Norden, samtidig som at vi registrerer også et behov for at reisende fra vestkysten i USA får lettere tilgang til blant annet Norge, sier Eivind Roald, konserndirektør for salg og marked i SAS. I lys av en positiv markedsutvikling i USA så finner vi nå tiden inne for å starte denne spennende ruten, fortsetter han.

SAS har allerede et godt nettverk videre med United som kan tilby en rekke innenlandsruter videre i USA.

Ruten skal gå med Airbus A340-300 og vil kunne ha 245 seter ute for salg.

Det er første gang SAS åpner rute til den amerikanske byen, fra før har selskapet fløyet til Los Angeles og Seattle på Vestkysten.

 

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer