Hangar.no
FOTO: SAS

SAS avlyser møte med obligasjonseiere

Ledelsen i flyselskapet SAS har valgt å avlyse et planlagt antall møter med selskapets obligasjonseiere. Møtene skulle avholdes 17. juli, men nå er de kansellert.

I følge Dagens Næringsliv skyldes dette at det ikke er flertall hos obligasjonseierne som har valgt å støtte ledelsens plan for å konvertere lån til aksjer. Dette er en løsning som er valgt for å refinansiere flyselskapet melder avisen.

For at den statlige støtten fra Danmark og Sverige skal komme i havn har kriteriene og kravet vært at alle kreditorer må dele på regningen. Nå skal SAS gå nye runder med kreditorene heter det.

Andre nyheter

Icelandair redder seg med Boeing-erstatning

Hans Olav Nyborg

Suksess for Finnairs salg av flymat på lokale matbutikker

Hans Olav Nyborg

Wizz Air utvider rutetilbudet i Norge

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer