3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Foto: SAS

SAS ber ansatte redusere arbeidstid og lønning

Flyselskapet SAS ber nå sine ansatte om å redusere arbeidstiden med inntil 20 prosent, i tillegg til at de også reduserer lønningen sin.

I følge pressesjef i SAS Norge, John Eckhoff, er selskapet i dialog med de ansatte, skriver E24. Kutt i arbeidstiden kan bli en frivillig ordning, eller den kan ende med noe som innføres med tvang i hele konsernet.

Pilotforeningen Norsk Flygerforbund bekrefter overfor avisen at de er i samtaler med ledelsen.

– Vi ser positivt på at man tar grep i konsernet for å minske utgiftene i en krisesituasjon. Og bidraget fra ansattegrupper er vi selvfølgelig med å diskutere, sier Christian Laulund, leder for SAS-pilotene i Norsk Flygerforbund til E24.

Andre nyheter

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Norwegian tilfreds med at regjeringen snur

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer