Hangar.no
Foto: Hangar.no
Danmark Norge Sverige

SAS Credits erstattes av nytt program

SAS Credits er bedriftenes bonusprogram. SAS’ største bedriftskunder har egne avtaler basert på mengden flyreiser de kjøper av flyselskapet. Små og mellomstore bedrifter har også hatt mulighet til å spare opp poeng eller «credits» på flyreiser bedriftens ansatte gjennomfører. «Kreditten» kan brukes på en reise frem i tid.

Dette programmet utgår den 1. juni til fordel for SAS for Business, en ny form for rabattavtale der reiser blir rabattert med en gang, og ikke en gang i fremtiden. Størrelsen på rabatten avhenger av hvilken avtale bedriften har med SAS, eller om det bestilles SAS Go, Plus eller Business-billetter, skriver check-in.dk.

«Vi vet at tid er en viktig faktor for våre kunder. Derfor lanserer vi SAS for Business, som sparer tid for kundene og gir de en overskuelig opplevelse av en rabattavtale, som de vil se effekt av med en gang», sier salgssjef i SAS Danmark, Michael Hansen.

SAS lover å kontakte alle bedriftskunder per telefon og gjøre overgangen fra SAS Credits til SAS for Business så smertefri som mulig. Frist for opptjening av SAS Credits er 30. juni, og alle Credits må brukes opp innen 31. desember 2018.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Loganair presenterer strikkeinstallasjon på Bergen lufthavn til støtte for strikkefestival

Jan-Kåre Folstad

Worldwide Flight Services skal drive sjømatsenteret ved Oslo lufthavn

Hans Olav Nyborg

Fem ganger flere flyforsinkelser og kanselleringer i sommer