-1.8 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no

SAS endrer stil og farger

Flyselskapet SAS skal foreta en rekke endringer i sitt uttrykk og farger som presenteres ut mot passasjerer.  Nå skal kabinen få nye farger og områdene selskapet disponerer på flyplasser skal få en ansiktsløftning skriver Aftenposten.

I følge ledelsen i selskapet er tiden over for å lete med lommelykt, høyt og lavt, etter flere steder å spare inn noen kroner på.

Nå ønsker selskapet heller å skape ett nytt image og gjøre det hele mer fristende og attraktivt for kundene.

Fargene ombord på selskapets fly kan bli noe av det bildet over viser, melder SAS som nå jobber med å få de siste detaljene på plass. De første flyene skal få nye farger innvending i løpet av neste år.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

SAS-streiken er over – flyene letter igjen fredag

Steffen Sundt

Nær 300.000 rammet av streiken – over 500 kanselleringer onsdag

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer