8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
SAS EI-SIF - Foto: Inger Bjørndal Foss

SAS-fly fikk drivstofflekkasje på vei fra Kastrup til Nice

Pilotene i et Airbus A320-2OOneo (EI-SIF) fra SAS, måtte lørdag mellomlande flyet i Milano etter at det ble aktivert en indikasjon om drivstofflekkasje i flyet.

Det var underveis mellom København og Nice at pilotene fikk feilmelding i cockpiten som tilsa en lekkasje av drivstoff. I følge Aviation Herald ble det sendt et ekstrafly av typen Airbus A321 til Milano for å hente passasjerene som så ble fløyet til Nice i Frankrike.

Flere av passasjerene skal ha opplevd lukten av drivstoff mens de måtte vente inne i flyet i rundt 20 minutter etter landingen i Italia. Flyet ble operert av SAS Ireland.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer