Hangar.no
Foto: Inger Bjørndal Foss
Norden

SAS-fly kjørte seg fast i snøen på Gardermoen

Et Airbus A320 fra SAS satte seg fast i en snøkant langs en taksebane ved den vestre rullebanen på Oslo Lufthavn torsdag formiddag.

Det ble ingen skader på selve flyet, men i følge Romerikes Blad måtte samtlige passasjerer busses tilbake til terminalen. Flyet skulle til Arlanda ved Stockholm.

Informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS sier til rb.no at hendelsen skjedde da flyet var på taksebanen på vei til avising.

– I en 90 graders sving sklir flyet nesten rett fram til tross for svært lav hastighet, men det er feil å si at det har sklidd av rullebanen, sier han.

Det tok noe tid å få flyet tilbake på taksebanen etter hendelsen.

Andre nyheter

Sverige: Flytrafikken ned fire prosent

Hans Olav Nyborg

SAS-pilot stanset med promille

Hans Olav Nyborg

Bildespesial: Bjørn Kjos gjennom 17 år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer