Hangar.no
Ulykker og hendelser

SAS-fly påkjørt av cateringkjøretøy på Tenerife

Foto: Hans O. Nyborg

Et fly fra SAS ble tirsdag påkjørt og truffet av et cateringkjøretøy på den sørlige flyplassen på den spanske øya Tenerife tirsdag. Boeing 737-800 (LN-RRH) skulle etter planen brukes til å frakte hjem rundt 80 passasjerer til Oslo, etter at disse har sittet fast på øya de siste dagene på grunn av sandstorm.

Bilen skulle i følge spanske medier levere mat til flyvningen da hendelsen skjedde. Samtlige ombord måtte forlate flyet og ta inn på hotell for natten.

Det er ventet at flyet skal sette kursen mot Norge i løpet av onsdagen.

Andre nyheter

FAA fant 30 centimeter sprekk i Boeing 737 hos Southwest Airlines

Hans Olav Nyborg

Boeing 767 med landingsskader i Irland skal repareres av Boeing

Hans Olav Nyborg

Første rapport etter Pegasus-ulykken peker på lynnedslag i flyet

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer