12.4 C
Oslo
07/07/20
Hangar.no
Skjermdump : Flightradar24.com

SAS-fly til Kristiansund måtte snu på grunn av haglbyge og vind

Et fly fra SAS måtte onsdag snu like før landing på Kvernberget ved Kristiansund. Like før flyet skulle inn for landing ble det meldt fra flytårnet at det var haglbyge og vind med 28 meter i sekundet.

I følge avisen Tidens Krav valgte pilotene i SAS-flyet å snu maskinen og returnere til Oslo Lufthavn Gardermoen. Ti minutter etter at SAS kastet inn håndkle, landet et fly fra Widerøe på Kvernberget.

I følge flygeleder på flyplassen var SAS-pilotene bare uheldig med ankomsttidspunktet.

– Han var litt uheldig med forholdene, det kom en skikkelig haglbyge i kraftig vind, og kapteinen valgte å avbryte, sier flygeleder Jan Erik Pedersen i tårnet på Kvernberget litt før klokka 21 onsdag kveld til Tidens Krav.

Rundt tårnet på Kvernberget har vinden onsdag hatt en vindstyrke opp i 30 meter per sekund på det meste melder avisen.

Andre nyheter

SAS gjenåpner syv nye ruter fra Gardermoen

Sebastian Ellefsen Burmo

Hellas stanser TUI-fly fra Sverige

Hans Olav Nyborg

KLM returnerer på rute til Stavanger

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer